Solicita oferta
Evaluarea riscurilor


Evaluarea riscurilor

Harta Romaniei
Alba Arad Arges Bacau Bistrita-Nasaud Bihor Botosani Brasov Braila Buzau Calarasi Cluj Caras-Severin Constanta Covasna Dambovita Dolj Galati Giurgiu Gorj Harghita Hunedoara Ialomita Iasi Bucuresti-Ilfov Maramures Mehedinti Mures Neamt Olt Prahova Satu-Mare Salaj Sibiu Suceava Teleorman Timis Tulcea Vaslui Valcea Vrancea
Protectia muncii Servicii complete de protectia
muncii in Bucuresti
  Prevenire si stingere
incendii
Documentatie PSI completa
  Protectie civila
Oferta protectie civila
de specialitate
  Medicina muncii Totul despre medicina
muncii


 

Servicii Evaluare Riscuri la securitate fizica


Evaluarea riscurilor la securitate fizica sau Analiza de risc la securitate fizica reprezinta concretizarea aplicarii metodei prin care se aplica sistemele de monitorizare si securitate pentru descurajarea, prevenirea si monitorizarea la efractie.

Lucrarea contine atat notiuni teoretice cat si evaluarile concrete pentru obiectivele analizate din punct de vedere al sigurantei la efractie.

Legalitatea desfasuratii unei activitati, in orice domeniu, presupune inclusiv adoptarea unor masuri de securitate. Pentru ca acestea sa fie cu adevarat eficiente, trebuie realizata evaluarea riscurilor la securitate fizica Braila.

O evaluare de risc pentru securitate fizica poate sa fie facuta prin intermediul unor structuri de specialitate sau cu ajutorul unor experti, care dețin competentele profesionale necesare.

Apeland la serviciile noastre de evaluarea riscurilor la securitate fizica Braila, veti avea parte de servicii de consultanta de calitate si un raport complet al unei evaluari de risc, verificate de catre un inspector de securitate autorizat si cu experienta.

Intocmirea analizei de risc presupune respectarea si aplicarea urmatoarelor principii: integritate, obiectivitate, confidentialitate si competenta. Acestea sunt valorificate in aplicarea unor proceduri de calitate.

Evaluatorul determina sursele de risc la securitate fizica, zonele de impact si potentialele consecinte. Aceasta procedura este vitala si obligatorie prin lege.

Existenta unui raport documentat si complet privind evaluarea riscurilor si a unui protocol care trebuie respectat si urmat, duc la diminuarea considerabila a riscurilor si amenintarilor care pot interveni in cadrul unei organizatii.

Documentatia de Evaluare de risc intocmita de echipa RSGE cuprinde:

  • Raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizică
  • Grila de evaluare specifică obiectului de activitate
  • Documentele suport (chestionare, declarații, alte documente specifice)

Pentru mai multe informatii legate de Evaluarea de riscuri cat si documentatia completa contactati-ne fie cu ajutorul formularului de Contact, fie ne puteti suna la tel 0740195951.
Ultimele noutati
Analiza de risc la securitatea fizi...
 
Analiza de risc la securitatea fizica este, asa cum prevede legislatia in vigoare, un document obligatoriu pentru toate societatile comerciale. In lege nr. 333/2003 sunt enumerate toate entitatile car
Citeste mai departe
Mai mult de 30 de obligatii pe linie SSM ale angajatori...
 
Nu ne-am propus sa realizam in acest articol o lista exhaustiva a obligatiilor angajatorului pe linie SSM. Insa, dorim sa semnalizam prezenta acestora  in numar mai mare de 30 in legislatia in vi
Citeste mai departe
Cine este responsabil sa traduca in limba romana cartea...
 
Chiar daca lucrati in domeniu si nu este un termen nou, dorim sa incepem acest articol prin a explica ce este cartea tehnica de securitate. Cartea tehnica de securitate este documentul care permite ex
Citeste mai departe