Analiza de Risc
Solicita oferta
Analiza de Risc


Protectia muncii Servicii complete de protectia
muncii in Bucuresti
  Prevenire si stingere
incendii
Documentatie PSI completa
  Evaluarea riscurilor Creare dosar complet
in 7 zile
  Protectie civila
Oferta protectie civila
de specialitate
  Medicina muncii Totul despre medicina
muncii


 

Servicii - Analiza de Risc

Servicii Analiza de Risc la securitate fizica


Evaluarea riscurilor la securitate fizica sau Analiza de risc la securitate fizica reprezinta concretizarea aplicarii metodei prin care se aplica sistemele de monitorizare si securitate pentru descurajarea, prevenirea si monitorizarea la efractie.

Lucrarea contine atat notiuni teoretice cat si evaluarile concrete pentru obiectivele analizate din punct de vedere al sigurantei la efractie.

Legalitatea desfasuratii unei activitati, in orice domeniu, presupune inclusiv adoptarea unor masuri de securitate. Pentru ca acestea sa fie cu adevarat eficiente, trebuie realizata evaluarea riscurilor la securitate fizica Braila.

O evaluare de risc pentru securitate fizica poate sa fie facuta prin intermediul unor structuri de specialitate sau cu ajutorul unor experti, care dețin competentele profesionale necesare.

Apeland la serviciile noastre de evaluarea riscurilor la securitate fizica Braila, veti avea parte de servicii de consultanta de calitate si un raport complet al unei evaluari de risc, verificate de catre un inspector de securitate autorizat si cu experienta.

Intocmirea analizei de risc presupune respectarea si aplicarea urmatoarelor principii: integritate, obiectivitate, confidentialitate si competenta. Acestea sunt valorificate in aplicarea unor proceduri de calitate.

Evaluatorul determina sursele de risc la securitate fizica, zonele de impact si potentialele consecinte. Aceasta procedura este vitala si obligatorie prin lege.

Existenta unui raport documentat si complet privind evaluarea riscurilor si a unui protocol care trebuie respectat si urmat, duc la diminuarea considerabila a riscurilor si amenintarilor care pot interveni in cadrul unei organizatii.

Documentatia de Evaluare de risc intocmita de echipa RSGE cuprinde:

  • Raportul de evaluare și tratare a riscurilor la securitatea fizică
  • Grila de evaluare specifică obiectului de activitate
  • Documentele suport (chestionare, declarații, alte documente specifice)

Pentru mai multe informatii legate de Evaluarea de riscuri cat si documentatia completa contactati-ne fie cu ajutorul formularului de Contact.

Telefon: 0748028457 / E-mail: contact@rsge.ro


Solicita oferta
0748.028.457
 
Doresc oferta pentru:
A. Intocmirea dosarului SSM
B. Intocmirea dosarului PSI
C. Evaluarea riscurilor
D. Instructaj periodic + fise
 
Societatea
Domeniul de activitate
Numar de angajati
Selectati posturile

Persoana de contact
Oras
Adresa de email
Site
Telefon
Plata

MesajUltimele noutati
SSM si PSI pentru Cabinete stomatol...
 
Furnizorii de servicii stomatologice, fie că sunt lucrători în cadrul unor centre medicale, clinici, cabinete și laboratoare, spitale publice sau private, respectiv medici stomatologi, asiste
Citeste mai departe
Specificitatea SSM
 
Ce este, până la urmă, Securitatea și sănătatea în muncă? Ce trebuie să înțeleg, ce trebuie să rețin, ce pot da la o parte din toată această informație stufoasă și gr
Citeste mai departe
Specificitatea SSM
 
Ce este, până la urmă, Securitatea și sănătatea în muncă? Ce trebuie să înțeleg, ce trebuie să rețin, ce pot da la o parte din toată această informație stufoasă și gr
Citeste mai departe